01429 230340 enquiries@exwold.com

SITE RULES – ROMANIAN

Regulile site-ului pentru șoferii vizitatori

Mai jos sunt regulile site-ului nostru în limba română. Vă rugăm să le citiți cu atenție înainte de a intra pe site-urile Exwold.

Romanian - Flag

1. Toți șoferii vizitatori trebuie să apese butonul barieră la sosirea la fața locului, apoi vor fi întâmpinați și instruiți de către operatorul de intrare / ieșire a mărfurilor.

2. Șoferul vizitator trebuie să raporteze orice problemă cu încărcătura sau vehiculul la intrarea / ieșirea mărfurilor în funcțiune în această etapă.

3. Site-ul are o limită de viteză de 10 mph, care trebuie respectată în orice moment.

4. Urmați întotdeauna orice instrucțiuni date de operatorii site-ului / operatorii de stivuitoare cu furcă.

5. Odată ajuns în poziția de încărcare/descărcare, șoferul vizitator trebuie să oprească motorul, să scoată cheile din contact și să frâneze de mână. Acest lucru este foarte important, deoarece oprirea motorului indică operatorului stivuitorului că sunteți gata să fiți încărcat / descărcat.

6. Odată ce încărcarea/descărcarea a început, vehiculul nu poate fi mutat în niciun caz fără permisiunea prealabilă a operatorului motostivuitorului.

7. Pot exista mai multe stivuitoare care operează la fața locului în orice moment. Vă rugăm să fiți vigilenți în permanență și să rămâneți în cabină ori de câte ori este posibil.

8. Șoferilor nu li se permite să se îndepărteze de vehiculul lor neînsoțiți. Dacă un șofer necesită utilizarea facilităților, acest lucru trebuie făcut la sfârșitul procesului de încărcare/descărcare.

9. Șoferii vizitatori sunt obligați să raporteze supraveghetorului de șantier orice incidente sau accidente evitate la limită în timp ce se află pe șantier, indiferent cât de minore.

10. Dacă alarma de incendiu sună în timp ce se află la fața locului, șoferii trebuie să se îndrepte spre punctul de colectare situat în parcare. Șoferii trebuie să urmeze în permanență toate instrucțiunile date de personalul șantierului.

Other European Languages

English - Flag

Site rules - English

German - Flag

Site rules - German

French - Flag

Site rules - French

Italian - Flag

Site rules - Italian