01429 230340 enquiries@exwold.com

SITE RULES – HUNGARIAN

Webhelyszabályok a járművezetők látogatásához

Az alábbiakban a honlapunk szabályait találja magyarul. Kérjük, figyelmesen olvassa el ezeket, mielőtt belép az Exwold oldalakra.

Hungarian - Flag

1. Minden látogató járművezetőnek meg kell nyomnia a sorompó gombot a helyszínre érkezéskor, majd az áruk be- és kimenője üdvözli és utasítja őket.

2. A látogató járművezetőnek jelentenie kell a rakományával vagy járművével kapcsolatos problémákat az ebben a szakaszban működő be- és kilépő árunak.

3. A webhely 10 km / h sebességkorlátozással rendelkezik, amelyet mindig be kell tartani.

4. Mindig kövesse a telephely munkatársainak/villástargoncák üzemeltetőinek utasításait.

5. A be- és kirakodáshoz szükséges helyzetben a látogató vezetőnek le kell állítania a motort, ki kell vennie a gyújtáskulcsokat és be kell húznia a kéziféket. Ez nagyon fontos, mivel a motor leállítása jelzi a villástargonca kezelőjének, hogy készen áll a be- és kirakodásra.

6. A be- és kirakodás megkezdése után a jármű semmilyen körülmények között nem mozgatható a villástargonca kezelőjének előzetes engedélye nélkül.

7. A helyszínen egyszerre több villástargonca is üzemelhet. Kérjük, mindig legyen éber, és amikor csak lehetséges, maradjon a fülkében.

8. A járművezetők nem hagyhatják el járművüket kísérő nélkül. Ha a járművezetőnek szüksége van a létesítmények használatára, ezt a be- és kirakodási folyamat végén kell megtennie.

9. A látogató járművezetőknek jelenteniük kell a helyszínen történt baleseteket vagy baleseteket, függetlenül attól, hogy azok milyen kicsiek, a helyszíni felügyelőnek.

10. Ha a helyszínen megszólal a tűzjelző, a járművezetőknek a parkolóban található gyülekezőhelyhez kell menniük. A járművezetőknek mindig követniük kell a helyszíni személyzet utasításait.

Other European Languages

English - Flag

Site rules - English

German - Flag

Site rules - German

French - Flag

Site rules - French

Italian - Flag

Site rules - Italian