01429 230340 enquiries@exwold.com

SITE RULES – DUTCH

Siteregels voor het bezoeken van chauffeurs

Hieronder vindt u onze site regels in het Nederlands. Lees deze zorgvuldig door voordat u Exwold sites betreedt.

Dutch - Flag

1. Alle bezoekende chauffeurs moeten bij aankomst op de locatie op de slagboomknop drukken, ze worden dan begroet en geïnstrueerd door de goederen in / uit operatie.

2. De bezoekende bestuurder moet eventuele problemen met zijn lading of voertuig melden aan de goederen die in dit stadium operationeel zijn.

3. De site heeft een snelheidslimiet van 10 mph, die te allen tijde moet worden nageleefd.

4. Volg altijd alle instructies van werfmedewerkers/vorkheftruckchauffeurs.

5. Eenmaal in positie om geladen/gelost te worden, moet de bezoekende bestuurder de motor uitschakelen, de sleutels uit het contact halen en de handrem indrukken. Dit is erg belangrijk omdat het uitschakelen van de motor aangeeft aan de heftruckchauffeur dat u klaar bent om te worden geladen / gelost.

6. Zodra het laden/lossen is begonnen, mag het voertuig in geen geval worden verplaatst zonder voorafgaande toestemming van de heftruckbestuurder.

7. Er kunnen op elk moment een aantal vorkheftrucks op locatie rijden. Wees te allen tijde waakzaam en blijf waar mogelijk in uw cabine.

8. Het is bestuurders niet toegestaan om zonder begeleiding uit hun voertuig te komen. Als een chauffeur gebruik moet maken van de faciliteiten, moet dit aan het einde van het laad- en losproces gebeuren.

9. Bezoekende bestuurders zijn verplicht om bijna-ongevallen of ongevallen op de werf, hoe klein ook, te melden aan de werfleider.

10. Als het brandalarm afgaat terwijl u ter plaatse bent, moeten bestuurders zich een weg banen naar het verzamelpunt op de parkeerplaats. Chauffeurs moeten te allen tijde alle instructies van het personeel van de site opvolgen.

Other European Languages

English - Flag

Site rules - English

German - Flag

Site rules - German

French - Flag

Site rules - French

Italian - Flag

Site rules - Italian